Előfizetői tartalom

Itt a friss lista! Kiderült, mennyire családbarát Magyarország

Portfolio
Svédország, Norvégia, Izland, Észtország és Portugália - ezek a leginkább családbarát országok, legalábbis az Unicef csütörtökön megjelent elemzése szerint. A nemzetközi szervezet 4 mutató alapján vizsgálta a legfejlettebb országokat, a listán Magyarország holtversenyben a 16. helyen végzett a 2016-os számok alapján. Szinte minden régiós országot előz hazánk.

Az Unicef 31 gazdag országot vizsgált 4 mutatószám (anyák fizetett szabadságának hossza, apák fizetett szabadságának hossza, 3 év alatti gyerekek szervezett felügyeletének aránya, 3 év feletti, de iskoláskor alatti gyerekek felügyeletének aránya) alapján, hogy megállapítsa, mennyire családbarát az adott ország. Magyarország a lista közepén végzett, Litvániával került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés