Előfizetői tartalom

Itt az Európai Központi Bank kamatdöntése - Fontos változás a közleményben!

Portfolio
A befektetők izgatottan várták, hogy vajon az Európai Központi Bank kamatdöntését kísérő közleményből kikerül-e az a szövegrész, hogy az eszközvásárlási program keretösszege szükség esetén megnövelhető, illetve a program időtartama is meghosszabbítható. Ez meg is történt, vagyis az EKB bezárta ezt a kommunikációs kiskaput, ami azt jelenti, hogy a jegybank újabb lépést tett az eszközvásárlási program teljes kivezetése felé. A kamatokon természetesen nem változtattak a döntéshozók.

2018. március 08. 15:09 Megosztás Az euró-projekt visszafordíthatatlan Egy újságíró megkérdezte Draghit, hogy nem aggódik-e amiatt, hogy az olasz választásokon a szavazatok jelentős részét euroszkeptikus pártok szerezték meg. Az elnök nem reagált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés