Előfizetői tartalom

Járai utoljára, Simor a parlament előtt - mozgalmas lesz a hét

Portfolio
A hét meglehetősen bő lesz makrogazdasági hírekből. Kezdésként ma reggel hallgatja meg Simor Andrást, Gyurcsány Ferenc jelöltjét a jegybankelnöki posztra, a Parlament Költségvetési és Pénzügyi, illetve a Gazdasági Bizottság összevont ülésükön. Pár órával később Járai Zsigmond, leköszönő jegybankelnök dönthet utoljára a kamatokról. A portfolio.hu felmérése alapján tartásra lehet számítani a mai ülésen.

Kapcsolódó cikkünk2007.02.22 08:35 Véget ért az MNB-sorozat - kamatvágások a láthatáronA döntéssel egyidőben adja ki az MNB legfrissebb inflációs jelentését is. Holnap az európai pénzügyminiszterek tárgyalnak a magyar konvergenciaprogramról, szerdán munkanélküliségi statisztika jelenik meg. Csütörtökön megtudhatjuk, hogyan alakultak a beruházások, illetve a lakáspiac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés