Előfizetői tartalom

Jimmy Carter kiakadt Trump húzásán: "Katasztrófa az országnak"

MTI
Jimmy Carter volt amerikai elnök a CBS televíziónak adott interjújában bírálta John Bolton kinevezését nemzetbiztonsági tanácsadóvá, és azt mondta, hogy ez "katasztrófa az országnak". Az interjú a CBS kedd reggeli műsorában hangzik el, de a televízió már hétfő este nyilvánosságra hozott részleteket belőle.

A volt elnök Donald Trump döntését eddigi rövid elnöksége egyik legsúlyosabb tévedésének nevezte. Carter ezt azzal indokolta, hogy Bolton régóta az Észak-Korea ellen indítandó háború és egy esetleges Irán elleni támadás mellett foglalt állást. Cartert "mélyen lesújtotta", hogy a háromcsillagos tábornok, Herbert McMaster helyére Bolton került. A volt elnök tavaly, a Trump-adminisztráció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés