Előfizetői tartalom

Jól jönne egy új IMF-csomag - vélik Londonban

Portfolio
Nagyon gyenge lábakon áll a magyar gazdaság, az autóipari beruházások nélkül recesszióba süllyedne. Ez a kedvezőtlen gazdasági helyzet pedig a biztató tavaszi reformcsomag végrehajtását is veszélybe sodorhatja - írja múlt heti budapesti látogatásának tapasztalatait összegezve Pasquale Diana. A Morgan Stanley londoni közgazdásza szintén úgy véli, hogy az országnak egy új IMF-hitelcsomagra lenne szüksége, ám ennek legnagyobb akadálya a politika. Ennek legutóbbi megnyilvánulása Kósa Lajos kedd reggeli nyilatkozata volt.

Kapcsolódó cikkünk2011.10.18Beszólt az IMF-nek Kósa (3.)2011.10.18Reagált az IMF Kósa kemény kijelentéséreEgyértelműen lefelé mutató kockázatok övezik legutóbb növekedési előrejelzésünket a magyar gazdaságot illetően - kezdi Magyarországról szóló kommentárját Pasquale Diana. A Morgan Stanley feltörekvő piacokért felelős vezető elemzője múlt heti, Budapesten tett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés