Előfizetői tartalom

Jön a magyar euró, leállítják Paks 2-t - Itt vannak a Portfolio legvadabb jóslatai!

Portfolio
Az év végén és 2019 elején sokan megfogalmazták idei várakozásaikat, és voltak egészen meghökkentő előrejelzések is. Most a Portfolio-nál is elgondolkodtunk azon, hogy mi okozna igazán nagy meglepetést Magyarország és a világ szempontjából idén. Tíz olyan eseményt gyűjtöttünk össze, melyekre viszonylag kicsi az esély, de ha megtörténnek, akkor jelentős hatással járhatnak.

A nemzetközi közvéleményben black swannek, fekete hattyúnak nevezik azokat az eseményeket, melyeknek esélye kicsi, de nem elhanyagolható. Ha ezek az események megtörténnek, akkor az komoly hatással lehet. A Portfolio szerkesztőségében most részben hagyományteremtő céllal tíz olyan eseményt gyűjtöttünk össze, melyek esélyét 20%-nál kisebbnek gondoljuk, de felforgathatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés