Előfizetői tartalom

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren

Portfolio
Kedd hajnalban és a reggeli órákban nem indultak el a tervezett járatok a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről, az informatikai rendszer hibája miatt (nem működtek az elektromos eszközök, mint például a poggyászkezelő, a sorompó vagy a mozgólépcső). A helyszínen lévő kollégánk és más utasok elmondása szerint az első órákban semmilyen információt és tájékoztatást nem kaptak. A járatok végül 2 órás késéssel indultak útnak.

Képeken a kedd reggeli káosz Galéria5 képKáosz a Liszt Ferenc repülőtéren8:40Ismét indít járatokat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A légitársaságok megkezdték az utasok és a csomagok felvételét. A számítógépes rendszer hajnali hibája miatt a délelőtt folyamán még lehetnek késések az induló járatoknál. Türelmüket köszönjük - olvasható a BA tájékoztatásában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés