Előfizetői tartalom

Steve Bannon Budapestről osztotta ki az amerikai pénzembereket

Portfolio
Keményen kritizálta magyarországi látogatása során Steve Bannon a Wall Street-i bankárokat, hedge fundokat és a Fed laza monetáris politikáját. Donald Trump elnök fő kampánytanácsadója, illetve volt stratégiai főtanácsadója szerint Amerika nem izolálta magát a republikánus elnök hatalomra kerülése óta, hanem békés megoldásokat keres Kína és Irán terjeszkedésére, valamint a terrorizmusra, viszont ebben a küzdelemben a NATO-tagoknak is többet kell tennie. Az Európa Jövője konferencián az ex-stratégiai főtanácsadó beszélt Magyarországról és Orbán Viktorról is.

Steve Bannon, a Trump-kampány volt vezetője úgy véli, hogy harc folyik a globalista elit és a munkásosztály, középosztály közt Amerika irányításáért. Előbbit főleg a média és a Wall Street képviselik, akik elvesztették az átlagos amerikaiakkal és problémáikkal való kapcsolatot, sőt megvetik őket. Bannon éppen ezért biztos volt benne, hogy Trump könnyedén meg fogja nyerni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés