Előfizetői tartalom

Karnyújtásnyira van Trump elnöksége eddigi legnagyobb sikerétől

Portfolio
A képviselőházi és a szenátusi republikánus képviselőknek állítólag sikerült megállapodniuk a nagyszabású adóreform végső változatában, ezzel pedig már jövő héten sor kerülhet a mindent eldöntő, szenátusi szavazásra - írja a Reuters. A végső verzióba sikerült egy kis közvetlen adócsökkentést is beépíteni a legjobban kereső amerikaiak számára, emellett a társasági adókulcs majdnem Donald Trump terveinek megfelelő mértékben csökkenhet. Az elnök állítólag nagyon lelkes az adócsomaggal kapcsolatban, ami nem meglepő, hiszen beiktatása óta ez lehet első komolyabb törvényhozási sikere.

Miután a Képviselőház (törvényhozás alsó háza) és a Szenátus (felső ház) is elfogadta Donald Trump adócsomagjának egy-egy különböző verzióját, a republikánus döntéshozókra hárult a feladat, hogy a két, néhány elemében különböző verziót "összefésüljék", majd azt egy mindent eldöntő szenátusi szavazásra bocsássák. Hírügynökségi értesülések szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés