Előfizetői tartalom

Kedden árat emel a Posta

Portfolio
Ahogy arról már korábban írtunk, áremeléssel köszöntötte az újévet a Magyar Posta. A vállalat közleményében ugyanis jelezte, hogy január 16-tól módosítja egyes szolgáltatásainak árait, az átlagos áremelkedés mértéke 3 százalék, ami az éves inflációnak megfelelő mérték. Éppen ezért érdemes drágulásra felkészülnie a postára látogatóknak jövő keddtől.

A posta közleményének elején leszögezte:nem emelkedik a leggyakrabban feladott termék, a nem könyvelt (közönséges) levél díja.A 30 g-os levél feladása továbbra is 120 forint lesz, az 50 g-os levél feladása pedig marad 160 forint. Ugyanígy nem változik a levelezőlap és a képeslap ára sem, az eddigi 120 forintért lehet ezeket feladni, valamint marad az elsőbbségi levelek ára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés