Előfizetői tartalom

Keményebben rászállnak az Uber-sofőrökre - Négy rendszám már ugrott

Portfolio
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2016. január 1-jétől több mint 250 Uber-ellenőrzést végzett. A mulasztási bírságok összege megközelíti a 3,6 millió forintot, és a revizorok kiszűrtek 20 adószám nélküli sofőrt. Április 25-től a NAV új "formával" bővítette ellenőrzési repertoárját. A rendőrséggel és BKK-val közösen végzett ellenőrzések eddigi eredménye 4 rendszámlevétel - írja a NAV közleményében.

A NAV által vezetett - rendőrséggel és BKK-val közös - akciók nemcsak az adózás ellenőrzésére, hanem a közlekedési szabályok betartására is kiterjednek. A NAV a sikeresség érdekében, a fővárosban megújította korábbi megállapodását a BKK-val, mely szerint együttesen végzik a személyszállítási szolgáltatások ellenőrzését. A NAV két revizora "próbafuvar" keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés