Előfizetői tartalom

Keresztbe tesz az új csapás a kormánynak?

Portfolio
Hatalmas árhullám vonul végig a Dunán, ami péntek-szombat magasságában tetőzhet Magyarországon, ötven éve nem látott magas vízszintre kell készülni. A katasztrófavédelem a 2002-es nagy árvízhez hasonló helyzetre számít. Felmerül ilyenkor a kérdés: felkészült-e az ilyen természeti csapásra a költségvetés és mekkora fedezet áll rendelkezésre a büdzsében? A Vidékfejlesztési Minisztérium egy márciusi anyaga szerint a költségvetésre hosszabb távon a megelőző intézkedések helyeznének kisebb terhet.

Rendkívüli helyzet Óriási károkat okozva vonul végig a napokban az árhullám a Dunán. A magyarországi szakaszokon pedig ötven éve nem látott magas vízszintre készülnek, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében rendkívüli árvízvédelmi készültséget rendeltek el. Orbán Viktor pedig kedd reggel jelentette be, hogy június 4-én déltől vészhelyzetet rendelt el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés