Előfizetői tartalom

Két fegyver volt a londoni Gatwick repülőtéren elfogott férfinél

Portfolio
Egy gyanús csomag miatt elővigyázatossági okokból kiürítették a londoni Gatwick repülőtér északi terminálját szombat délelőtt. Egy francia állampolgárságú férfi vált gyanússá az egyik utasfelvételi pontnál, aki menekülés közben egy fegyvert dobott ki az egyik kukába. A férfinél egy másik lőfegyvert is talált a rendőrség az elfogása után. Az északi terminált londoni idő szerint nem sokkal délután 4 óra után megnyitották.

A Gatwick repülőtér Twitter oldalán (magyar idő szerint) 11:50 perckor jelent meg a hír, hogy az északi terminált kiürítették. A rendőrség arról számolt be, hogy reggel 9 óra 30 perckor (magyar idő szerint 10 óra 30 perc) hívták ki őket, azt követően, hogy egy férfi gyanús viselkedést tanúsított mielőtt kidobott az egyik kukába egy tárgyat a repülőtéren. Közleményük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés