Előfizetői tartalom

Kiderült: csak jövőre jön a kormány őszre ígért nagy csomagja

Portfolio
Idén még nem lesz versenyképességi csomag - derült ki Rákossy Balázs pénzügyminisztériumi államtitkár szavaiból. A Versenyképességi Tanács a stratégiák összehangolásán dolgozik, és úgy véli, hogy a programmal elérhető a tartós felzárkózás a fejlett országokhoz. A bejelentés kisebb meglepetésnek tekinthető, hiszen az eredetileg augusztus végére ígért tervezet ezek alapján decemberre sem készül el.

A Nemzeti Versenyképességi Tanács a jövő év elejére alkotja meg az egységes versenyképességi stratégiát- jelentette be el Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium Európai Uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a Vállalatirányítás felsőfokon 2018 című konferencián. Korábban azt ígérte a kabinet, hogy nyár végére kész lesz a versenyképességi csomag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés