Előfizetői tartalom

Kimondta az EU elnöke: el kellene halasztani a Brexitet

Portfolio
Minden eddiginél határozottabb EU-s felsővezetői jelzés érkezett arra, hogy a káosz elkerülése érdekében el kellene halasztani a március 29-én éjfélre előirányzott Brexitet. Donald Tusk, az uniós állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács elnöke ugyanis kendőzetlenül emellett foglalt állást ésszerűségi okokra hivatkozva, miközben Theresa May brit kormányfő hivatalosan még mindig elutasítja ezt a felvetést. A Brexit elhalasztására, mint a drámai végjáték egyre esélyesebb kimenetelére, már egy reggeli cikkünkben felhívtuk a figyelmet:

Kapcsolódó cikkünk2019.02.25Brexit: garantált a drámai végjáték May tegnapi húzása utánA jelenlegi helyzetben a brit európai uniós tagság megszűnésének elhalasztására lenne szükség a kaotikus, rendezetlen kiválás elkerülése érdekében - jelentette ki Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke hétfőn. Theresa May brit kormányfő azonban ezt elutasította.Úgy gondolom, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés