Előfizetői tartalom

Matolcsy: okos gazdaságélénkítésre van szükség

Portfolio
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint okos gazdaságélénkítésre van szükség ma Magyarországon. A nemzetgazdasági miniszter erről hétfői sajtótájékoztatóján beszélt, ahol stratégiai megállapodást írt alá a Nokia Siemens Networks ügyvezető igazgatójával. Úgy vélekedett, hogy ezek a megállapodások segítik elérni a nemzeti célt: 2025-ig megduplázni a bruttó hazai termék összegét.

Ezért kellenek a megállapodások Olyan vállalatcsoportokkal kötünk stratégiai megállapodást, amelyekkel egyszerre tudjuk a foglalkoztatást bővíteni, Magyarország innovációs kreatív központjának emelkedését segíteni és amelyek segítenek minket abban, hogy Magyarországon a gazdaság újra növekedjen - sorolta fel a kormány legfontosabb céljait beszéde elején Matolcsy György...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés