Előfizetői tartalom

Orbán forintosítaná a kkv-k devizahitelét is

Portfolio
Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara keddi rendezvényén beszélt a devizahitelek kérdéséről is. Ennek kapcsán arra mutatott rá, hogy az ország nem tudja kihasználni a saját maga számára a saját valuta előnyét a devizahitel csapda miatt. Ígéretet tett arra, hogy még ebben a félévben program indul a kis- és középvállalkozások számára a devizahiteleik forintra váltása ügyében.

A miniszterelnök előadásának részleteiről bővebben:Kapcsolódó cikkünk2013.03.12Orbán jóval olcsóbb hitelkamatokat akar"A devizahitel kérdése alapvetően szuverenitás kérdése. Hiába van saját valutánk, ami az eurózónához képest most előny lenne, ezt nem tudjuk kihasználni a saját magunk számára, mert devizahitel csapdában vagyunk" - magyarázta Orbán Viktor. "Ezért kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés