Előfizetői tartalom

Lehet, hogy nem volt korrupt a maláj miniszterelnök, de hogy szerette a luxust, az biztos

MTI
A malajziai rendőrség 284, luxustáskákat tartalmazó dobozt, tucatnyi, készpénzt és ékszert rejtő táskát foglalt el péntek reggel a korrupcióval gyanúsított Najib Razak volt malajziai miniszterelnök egyik Kuala Lumpur-i ingatlanjában. A rendőrség közlése szerint a lefoglalt tárgyakat - ékszereket, órákat és más értékeket - a hajnali órákban foglalták le.

Nem tudnám megmondani, pontosan mennyi ékszerről van szó. Ékszerekkel tömött táskákat koboztunk el és az ékszerek száma meglehetősen magas- mondta Amar Singh, a rendőrség kereskedelmi bűnügyekkel foglalkozó szervének vezetője a helyszínen a helyi Star TV-nek nyilatkozva. Singh kifejtette, hogy a rendőrség razziát hajtott végre hat ingatlanban, köztük a miniszterelnöki irodában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés