Előfizetői tartalom

Lehetséges amerikai célpontokat listázott az orosz állami tv

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök minapi figyelmeztetését követően az orosz állami televízió listázta azon, az Egyesült Államokban található katonai objektumokat, amelyeket Moszkva célba tudna venni egy nukleáris csapás esetén. Az új orosz hiperszonikus rakéták kevesebb mint öt perc alatt elérhetik célpontjaikat az orosz állami média szerint.

A listán a Pentagon mellett például a Camp David-i elnöki rezidencia is szerepel. A jelentés még az amúgy meglehetősen harcias orosz állami televízió gyakorlatában is szokatlan a Reuters szerint. A műsor vasárnap este ment adásba, napokkal azt követően, hogy Putyin figyelmeztetett: az amerikai közepes hatótávolságú rakéták európai szárazföldi telepítése esetén Oroszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés