Előfizetői tartalom

Lemondta a sztárfellépő a vizes vb szuperdrága megnyitóját

Portfolio
Egy héttel a vizes világbajnokság megnyitója előtt egészségügyi okokra hivatkozva lemondta fellépését a Rolling Stones helyett meghívott Emeli Sandé - értesült a 444, amit a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) is megerősített. Mint tegnap kiderült, a kétórásra tervezett nyitórendezvény 3,4 milliárd forintba kerül, 1,4 milliárddal többe, mint a Sziget Nagyszínpadának egy hete fellépőkkel együtt.

Az énekesnő állítólag az egész turnéját lemondta betegsége miatt. A FINA megerősítette, hogy Sandé nem lép fel a jövő pénteki megnyitón, azonban a további fellépőkről később ígért tájékoztatást. Azt nem tudjuk, hogy hogyan módosítja a megnyitóbuli költségeit az, hogy Emeli Sandé lemondta fellépését. Csütörtökön számoltunk be róla, hogy a 120 perces fővárosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés