Előfizetői tartalom

Leszerepelt Magyarország a versenyképességi listán

Portfolio
Új versenyképességi elit született a svájci IMD versenyképességi központ felmérése szerint. Hongkong bebiztosította az első helyét, az Egyesült Államok kiesett az első három helyről, Hollandia pedig az ötödik helyre ugrott. A 2017-es jelentésben a 63 ország közül Magyarország az 52. helyen végzett, amivel látványosan rontott pozícióján.

Új elitKomoly harcok folynak a világban a legversenyképesebb ország címért, ezt bizonyítja, hogy a svájci IMD által most összeállított 2017-es rangsorban az Egyesült Államok kiesett az első háromból, Hollandia pedig három helyet ugrott előre és már az ötödik a listán. Az IMD Versenyképességi Központjának igazgatója, Professzor Arturo Bris szerint a versenyképesség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés