Lezárt rakpart: a szervezők 90%-os kedvezményt kaptak

2018. június 14. 21:14    
nyomtatás
 
A szokásos területhasználati díj 10%-át kellett kifizetnie a Red Bull Air Race szervezőinek a Fővárosi Önkormányzat illetékes bizottságának döntése értelmében - számolt be az RTL Klub Híradója csütörtök este.


A napokban érkezett a hír, hogy több hétre lezárták a Duna-part egy részét a fővárosban, a Red Bull Air Race repülőverseny és előkészítése miatt.

A csatorna most megtudta: területhasználati engedélyről és a díjról a Fővárosi Önkormányzat Tulajdonosi, Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottsága döntött. Az információk szerint a bizottság a rendezvényterület után a szokásos díj 10 százalékát kérte, ami 90%-os engedményt jelent a szervezők számára.

Az Index írta meg, hogy a terület lezárásáért 12,9 millió forintot fizetnek a szervezők.

A tévécsatornának az önkormányzat részéről nem reagáltak, Tarlós István főpolgármester korábban pedig azt mondta, nem tudott a bizottság döntéséről.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium