Ma jönnek a bejelentések a Corvinus Egyetem jövőjéről

2019. február 11. 08:13    
nyomtatás
 
Megszülettek a döntések a Budapesti Corvinus Egyetem átalakulásáról - érkezett a meghívó a Portfolio szerkesztőségéhez az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól. Ezért Palkovics László és Trócsányi László hétfőn 12:30-kor sajtótájékoztatót tartanak, az eseményről élőben jelentkezünk.


"A kormány 2019. február 6-i ülésén meghozta azokat az intézkedéseket, amelyek az ágazati szabályozás keretein belül megteremtik a lehetőségét a Budapesti Corvinus Egyetem 2019. július 1-től esedékes fenntartóváltásának.

A kormány döntéséről és az egyetem átalakulásáról Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Trócsányi László igazságügyi miniszter, Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora és Pavlik Lívia, miniszteri biztos, a Budapesti Corvinus Egyetem kancellárja sajtótájékoztatót tart" - olvasható az ITM közleményében.

A hétfő 12:30-kor kezdődő bejelentésről a Portfolio élőben a helyszínről jelentkezik!

A Budapesti Corvinus Egyetem átalakítását szorosan követjük a Portfolio hasábjain, többször is exkluzív részletekről számoltunk be cikkeinkben.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium