FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
 
Előfizetői tartalom

Ma kiderül, megnyerte-e tavalyi harcát Magyarország

Portfolio
Igazán lényeges adatokban hiány lesz a héten, magyar szempontból a ma reggel megjelenő előzetes pénzügyi számlák lehetnek a legérdekesebbek, melyekből elsősorban az év végi adósságráta érdemel figyelmet. A nemzetközi színtéren továbbra is a világ vezető jegybankjaitól érkező jelzésekre figyelhetnek a befektetők, a héten jegyzőkönyvek és nyilatkozatok is jönnek.

Csak magyar szempontból indul izgalmasan a hét, a tengerentúlon és Kínában egyaránt piaci szünnap lesz, a Távol-Keleten ráadásul a Holdújév miatt egész héten nem lesz kereskedés. Itthon hétfő reggel érkezik a hét egyik legfontosabb adata, az MNB közli a pénzügyi számlák előzetes adatát. Ebből elsősorban az év végi adósságráta első becslése lehet az érdekes. Ebből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés