Előfizetői tartalom

Már 1700 település és 500 egyház ugrott rá a Magyar Falu program pályázataira

MTI
Néhány héttel azután, hogy megnyíltak az első pályázati lehetőségek a Magyar Falu programban, már több mint 1700 település, továbbá több mint 500 egyházközség regisztrált potenciális pályázóként, és nyolcszáz pályázati anyagot már el is kezdtek feltölteni az érintettek - jelezte a modern településekért felelős kormánybiztos pénteken.

Gyopáros Alpár hozzátette: arra számít, hogy minden egyes támogatási célterület esetében - tizennyolc ilyen van a programban - több ezer pályázat érkezik majd be. A kormánybiztos kitért arra, hogy idén legalább 150 milliárd forintot fordítanak a Magyar falu programra, amelynek részeként 50 milliárd forint értékben több mint 400 kilométernyi állami fenntartású, településeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés