Előfizetői tartalom

Már most borultak a kormány tervei (2.)

Portfolio
A költségvetési egyenleg jövőre 2,7%-os hiányt mutathat, még akkor is, ha a kockázatokat figyelmen kívül hagyjuk, és a kormány nem költi el a GDP-arányában már csak 0,1%-ra rúgó valós tartalékot - állapították meg a Költségvetési Felelősségi Intézet szakértői friss elemzéseikben. Romhányi Balázs, a KFIB ügyvezetője a technikai kivetítést és a 2015-ös költségvetést véleményező anyag bemutatóján kiemelte: az idei növekedés 3,3%-ra várható, ám ez nagyrészt egyszeri hatásokkal magyarázható. A magyar gazdaságra lassulás vár.

További beszámolók a KFIB elemzéseiről:Kapcsolódó cikkünk2014.12.10Így fizeti majd a sarcot a Tesco, Auchan, Spar2014.12.10Egyetlen ábra arról, hogy kiket szeret nagyon a kormány Nem éppen biztonságba helyezte a kormány a költségvetést Az eredetileg benyújtott, papíron 2,4%-os hiányt mutató törvényjavaslathoz képest számos ponton romlott az egyenleg (internetadó, cafeteria...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés