Előfizetői tartalom

Máris kapott egy pofont May újabb Brexit-próbálkozása

MTI
Nincs értelme a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről folytatott tárgyalások újbóli megnyitásának, mert "ha valamit újranyitunk, akkor mindent újra megnyitunk" - jelentette ki Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakció- és EP-választási csúcsjelöltje kedden Berlinben. Theresa May brit kormányfő éppen ma jelentette be, hogy az otthoni politikai egyeztetések alapján kezdeményezi az EU-nál a kilépési megállapodás újratárgyalását, pontosabban az abban foglalt északír tartalékmegoldás módosítását:

Kapcsolódó cikkünk2019.01.29A Brexit-szöveg módosítását kéri May az EU-tól - Itt a ma esti menetrend!A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa pártja és a testvérpárt Kereszténydemokrata Unió (CDU) közös német szövetségi parlamenti (Bundestag-) frakciójának ülése előtt tett nyilatkozatában kiemelte: a tárgyalások újranyitása azt jelentené, hogy nemcsak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés