Előfizetői tartalom

Máris megvan a BKIK új elnöke (2.)

Portfolio
Egyhangúan elfogadták a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mai rendkívüli Küldött közgyűlésén a jelenlévők Krisán László BKIK elnök május 31. napjára történő lemondását a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöki posztjáról és a jelenlévők 94,6 százalékának igen szavazataival 2 évre Csoltó Gábort, a BKIK Ipari Tagozat elnökét választották meg új elnökké - számol be az eseményről a BKIK egyik közleménye.

Kapcsolódó cikkünk2018.04.10Lemondott Krisán László, a BKIK elnöke (2.)A másik közlemény szerint "a leköszönő elnök úgy ítélte meg, hogy 1 éves ténykedése során kulcsfontosságú változások mentek végbe a budapesti kamarában. Ezek közül a mérlegkészítést tartja különlegesen fontosnak, éppen ezért a 2018. május 31-én tartandó éves rendes küldöttgyűlésig vállalja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés