Előfizetői tartalom

Matolcsy: a BMW debreceni beruházásával eldőlt egy fontos kérdés

Portfolio
Azzal, hogy a BMW Debrecent választotta, eldőlt, hogy Magyarország keleti gazdasági, pénzügyi és geopolitikai központja ez a város lesz - jelentette ki a ma kezdődött 56. MKT Közgazdász-vándorgyűlés nyitóelőadásán Debrecenben Matolcsy György jegybankelnök. Őt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter követte (ld. külön cikkünkben), illetve a következő két nap során még több tucatnyi további előadó követi majd. Az eseményről több tudósításban számol majd be a Portfolio.

Eldőlt egy fontos kérdésAzzal, hogy az Audi Győrt választotta, eldőlt, hogy Magyarország a Nyugathoz tartozik, most pedig azzal, hogy a BMW Debrecent választotta, eldőlt, hogy Magyarország keleti gazdasági, pénzügyi és geopolitikai központja lesz a város - ezzel kezdte előadását Matolcsy György, amelynek központi gondolata az, hogy érvelése szerint eljött Közép-Európa ideje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés