Előfizetői tartalom

Matolcsy a hármas szám és a szerkezeti reformok bűvöletében

Portfolio
A hármas szám határozta meg Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter mai parlamenti beszédét, amelyben a jövő évi költségvetést mutatta be Orbán Viktor expozéja után. A tárcavezető a szerkezeti reformok fontosságát hangsúlyozva elárulta, hogy egy éve van a kormánynak arra, hogy végrehajtsa, illetve beindítsa ezeket az intézkedéseket, jövő tavasszal pedig egy egységes dokumentumban mutatják be a lépések mélységeit, ütemezését. A miniszter nagyon kockázatosnak és brutálisnak nevezte a különadókat.

Messziről indított Matolcsy Az új kormány első költségvetése és egyben egy új konszolidációs korszak elejének első költségvetése - kezdte beszédét a parlamentben a jövő évi költségvetés vitájában Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. Miután egy hosszú nemzeti felemelkedés korszak nyitányán vagyunk érdemes alaposan megtervezni a gazdaságpolitikánkat - jegyezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés