Előfizetői tartalom

Még nincs vége Erdoganék haláltusájának? - Trump nagyon frusztrált, ami nem sok jót jelent

Portfolio
Törökországnak további szankciókkal kell szembenéznie, amennyiben nem engedik szabadon Andrew Brunson amerikai lelkipásztort - figyelmeztette a Fehér Ház a török vezetést. Donald Trump állítólag nagyon frusztrált Brunson miatt, ami nem sok jót jelent Törökország számára: a konfliktus elfajulása esetén újra lejtőre kerülhet a líra árfolyama.

Az Egyesült Államok és Törökország közötti politikai feszültség egyik legfőbb oka az, hogy a török kormány többszöri felszólítás ellenére sem hajlandó szabadon engedni Andrew Brunson amerikai lelkipásztort, akit a Recep Tayyip Erdogan államfő elleni puccskísérletben való közreműködéssel vádolnak. Az amerikai kormány emiatt már szankcionálta Abdülhamit Gül török...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés