Előfizetői tartalom

Megállapodott Orbán és Tarlós: itt a 15 pontból álló lista!

MTI
|
Portfolio
Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt - a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló - megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is - mondta Tarlós István főpolgármester a testület megalakulását követő budapesti sajtótájékoztatón.

Ez a 15 pont!A főváros honlapjára felkerült a 15 pontból álló megállapodás. Létrejön a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa. Budapest 2030 tízéves stratégiai városfejlesztési terve. Budapest Párbeszéd folyamat - szakmai- és civil szervezetek bevonása a Budapest 2030 terv előkészítésébe. M3-as metróberuházás állami támogatása és befejezése. A kormány soron kívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés