Előfizetői tartalom

Meggyógyítják a ritka betegségeket

Portfolio
Rengeteg gyógyszerinnováció zajlik a világban, amelyek közül számos ritka betegségek gyógyítására lehet alkalmas. Dr. Holchacker Péter, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének igazgatója a Portfolio Private Health Forum 2018 című konferenciáján arról beszélt, hogy Magyarországon nemzetközi összevetésben lényegesen kevesebb az egy főre jutó egészségügyi költés. Az előadását követő kerekasztal-beszélgetésen pedig a hazai klinikai vizsgálatokról volt szó.

A gyógyszeripar a leginkább innovatívabb ágazatok közé tartozik a világon - mondta Dr. Holchacker Péter, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) igazgatója a Portfolio Private Health Forum 2018 című konferenciáján. Az elmúlt 15-20 évben jelentősen nőtt a születéskor várható élettartam, de Magyarország az uniós rangsor rosszabbik részén áll a sorban. Hazánkban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés