Előfizetői tartalom

Megjelent az államtitkárok listája

Portfolio
Az államfő a miniszterelnök javaslatára összesen 54 államtitkári, illetve közigazgatási államtitkári kinevezési okiratot adott át. Az egyes államtitkárokhoz tartozó helyettes államtitkárok nevét még nem ismerjük, így a tárcához tartozó pontos feladatokat sem. Ami szembetűnő változás a Pénzügyminisztérium esetében, hogy Izer Norbert államtitkár lett, az előző kormányban az NGM adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára volt.

Ez alapján a köztársasági elnök 2018. május 22-ei hatállyal a Miniszterelnökség államtitkárává kinevezte dr. Aszódi Attilát, dr. Becskeházi Attila Csabát, dr. Fürjes Balázst, dr. Orbán Balázs Andrást, Potápi Árpád Jánost, Soltész Miklóst, Takács Szabolcs Ferencet, dr. Tuzson Bencét és dr. Varga Juditot. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárává kinevezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés