Előfizetői tartalom

Meglepő amerikai kijelentés: sokkal többre készül Észak-Korea, mint gondoljuk

MTI
Phenjan a Koreai-félsziget egyesítésére törekszik a kommunista rezsim uralma alatt - fogalmazott ifjabb Harry Harris, az amerikai haditengerészet admirálisa egy képviselőházi meghallgatáson, aki rövidesen ausztráliai nagykövet lesz. Közben Mike Pence alelnök egy interjúban azt hangoztatta, hogy Washington nyitott a tárgyalásokra Phenjannal.

A tengernagy, aki a csendes-óceáni katonai műveletekért felelős, a képviselőház fegyveres ügyekkel foglalkozó bizottságának meghallgatásán fejtette ki álláspontját. Meglátása szerint bár általánosan elterjedt vélemény, hogy Kim Dzsong Un észak-koreai vezető atomfegyverzet kifejlesztésére törekszik, ám a célja ennél jóval több. Ezzel ugyanis nemcsak a saját rendszerét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés