Előfizetői tartalom

Megnyílik az első indiai Ikea

MTI
Megnyitja első áruházát Indiában az Ikea, a világ legnagyobb bútor-kiskereskedelmi konszernje. Jesper Brodin, az Ikea vezérigazgatója a hivatalos megnyitást megelőző napon, szerdán tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy elérhető áron kiváló minőségű bútorokat kínálnak az indiai fogyasztóknak, és igyekeznek majd mielőbb megnyitni további üzleteiket az ország egész területén.

Az IKEA első áruházát a dél-indiai Haidarábád városban építette meg. A 37 ezer négyzetméteres üzletben 850 alkalmazott szolgálja ki a vásárlókat, akiknek a száma egy év alatt elérheti a hétmilliót is. Az ország méreteihez képest nem is olyan óriási az első áruház, bár az ezer főt befogadni képes étkező biztosan szokatlanul hat majd európai szemmel. Az IKEA azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés