Előfizetői tartalom

Megoldódhat Magyarország legnagyobb problémája, de lesz miért aggódni

Portfolio
Az idei évben még gyors gazdasági növekedés lehet, jelentősen növekedhetnek a bérek is, a munkaerőpiaci fordulat azonban 2020-ban várható, és a későbbiekben lassulhat a GDP-növekedés. Az euró árfolyamában nem várható érdemi meglepetés, továbbra is a 320 forint körüli szint lesz jellemző - áll a Raiffeisen Bank negyedéves gazdasági elemzésében.

Magyarország 2018-ban elérte a jelenlegi gazdasági ciklus csúcsát, a következő negyedévekben fokozatosan lassulhat a gazdasági növekedés- mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője. A külső környezet egyre kevésbé lesz támogató a magyarországi növekedés számára, a gazdaságpolitika pedig a korábbinál kevésbé lesz képes támogatni a gazdasági növekedést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés