Előfizetői tartalom

Megsértődött ránk az IMF? (2.)

Portfolio
A kormányban azzal számolnak, hogy idén már nem jön vissza Budapestre a Nemzetközi Valutaalap tárgyalódelegációja, vagyis nem folytatódnak a hivatalos tárgyalások az új hitelkeretről - írja csütörtöki számában a Népszabadság. Közben más sajtóhírek szerint az Orbán-kormány kemény harcra készül az Európai Bizottság ellen a túlzott deficit eljárás ügyében, ám a brüsszeli testület ezúttal nem lesz engedékeny.

Megsértődött az IMF? A napilap cikke szerint az IMF valószínűleg zokon vette a kormány két héttel ezelőtt indított mediakampányát, melyben a kormány fizetett hirdetésekben hangsúlyozza, hogy milyen kérdésekben nem enged a valutaalapnak.Thanos Arvanitis, az IMF magyarországi delegációjának vezetője távozik a Parlament épületéből 2012 júliusában.A lap itt külön idézi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés