Előfizetői tartalom

Megszólalt az MNB-alelnök: lazák maradunk és nem aggódunk

Portfolio
A Portfolio múlt heti hitelezési konferenciája után újabb üzeneteket fogalmazott meg a Reutersnek adott ma délutáni interjúban Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, miszerint az EKB szigorítása előtt az MNB sem valószínű, hogy kamatot emel, hiszen nincs oka aggódni az inflációs kilátások és a magyar ingatlanár boom miatt sem.

Az MNB-alelnök által megfogalmazott legfontosabb üzenetek: Az elmúlt időszak inflációs adatai az MNB által vártnál alacsonyabbak lettek Az infláció a 3%-os közép távú inflációs cél körül maradhat 2019 után is, ha megvalósulnak a versenyképesség és termelékenység javítását célzó reformok Ilyen jellegű reformokra szükség van ahhoz, hogy 4% fölé lehessen tornászni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés