Előfizetői tartalom

Megszólalt Trump a botrányos lépése után: a kereskedelmi háború jó, és könnyű megnyerni

Portfolio
A kereskedelmi háború jó, és könnyű megnyerni - írta pénteken Donald Trump amerikai elnök a Twitteren azok után, hogy a világon mindenhonnan komoly kritikát kapott csütörtöki bejelentése a védővámokról. A világ már egy esetleges kereskedelmi háborútól fél, de a jelek szerint az amerikai elnök beleáll a dologba.

Pénteken magyar idő szerint kora délután a Twitteren nyilvánult meg először Trump előző napi bejelentése után: When a country (USA) is losing many billions of dollars on trade with virtually every country it does business with, trade wars are good, and easy to win. Example, when we are down $100 billion with a certain country and they get cute, don't trade anymore-we win big. It's easy!—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés