Előfizetői tartalom

Megtudjuk végre, mitől húzott meglepően erősen a magyar gazdaság

Portfolio
Néhány hete szinte mindenkinek meglepetést okozott a magyar gazdaság azzal, hogy a második negyedévben 4,6 százalékkal tudott bővülni a várt 4,2 százalékos ütemmel szemben. A napokban az is kiderül, mi volt ennek az oka. Emellett az amerikai munkanélküliségi adatok lehetnek lényegesek a hét második felében.

Külföldön kicsit talán unalmasan indul a hét, ami annak is köszönhető, hogy Amerikában ma piaci szünnap lesz a munka ünnepe miatt. Itthon viszont nincs megállás, jönnek a bankok mérlegének júliusi adatai, illetve a hitelkamatokra vonatkozó friss statisztikák, emellett várhatóan megjelenik reggel az augusztusi beszerzési menedzserindex is.Kedden sokkal csendesebb napunk lesz, itthon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés