Előfizetői tartalom

Megvan, mikor ismerjük meg a családtámogatási intézkedések minden részletét

MTI
|
Portfolio
Egy héttel Orbán Viktor családtámogatási intézkedésekről szóló bejelentése után a kormánypárt frakcióvezetőjétől megtudhattuk, milyen törvények módosítása várható. Az s kiderült, hogy a kormány ezeket heteken belül benyújthatja, amivel végre tisztázódik egy sor nyitott kérdés és bizonytalanság az érintett családok számára, akik napok óta számolgatnak.

Kocsis Máté az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszaka előtt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszámolt arról, hogy a családvédelmi akcióterv hét pontja várhatóan négy törvényt érint majd, ezek elfogadására a Fidesz képviselőcsoportja teljes egyetértésben készen áll. Az érintett jogszabályok közé sorolta a költségvetési és az egészségbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés