Előfizetői tartalom

Merkel bejelentette: három év múlva teljesen visszavonul

Portfolio
Semmilyen politikai pozíciót nem szeretne vállalni jelenlegi kancellári megbízatásának lejárta után Angela Merkel - jelentette be a német politikus hétfői sajtótájékoztatóján. Merkel szerint a német kormány elveszítette hitelességét, ezért új lapot kell kezdenie, illetve jövőre ki kell értékelni a koalíció eredményeit.

Kapcsolódó cikkünk2018.10.29Újabb német tartományban kapott pofont Merkel pártjaMerkel kijelentette, hogy a hétvégi hesseni tartományi választáson elért eredmény csalódást keltő a CDU számára. A kancellár szerint a bajor és a tegnapi választási eredmények után, illetve a kormányzati viták miatt nem folytathatja a kormány az eddigi mederben a munkát. Egyébként vállalta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés