Előfizetői tartalom

Mi mondható eddig a kormány új programjáról?

Portfolio
A kormány ma bemutatott közép távú programja a Portfolio.hu értékelése szerint összességében jó irányba tett, tartós hatású lépésekből áll, azonban a terveket fokozott megvalósíthatósági kockázatok övezik. Az is pozitív, hogy a kormány az illetékes minisztériumok számára feszes, előre deklarált határidőket fektetett le, hogy a különböző terveket mikorra kell kidolgozniuk, illetve az átalakításokat mikorra kell végrehajtaniuk. Számos intézkedés kapcsán azonban egyelőre a konkrét intézkedések ismerete hiányában nehezen értékelhető a kormány által vázolt potenciális megtakarítás megalapozottsága.

Kapcsolódó cikkünk2011.03.01 11:47 Matolcsy György bemutatta a csomagot: marad a bankadóA ma bemutatott, Széll Kálmán Program névre hallgató intézkedéscsomag kapcsán az alábbi főbb megállapítások, illetve megjegyzések tehetők a rendelkezésre álló információk alapján: - Több felvázolt terv kapcsán a konkrét részletek, a tervezett lépések egyelőre hiányoznak (pl....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés