Előfizetői tartalom

Miért kapott csak egy hónapnyi időt Magyarország?

Portfolio
Ma valószínűleg már személyesen tájékoztatja a kormányt Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter az IMF-fel folytatott tárgyalások előkészítéséről - mondta a miniszterelnök-helyettes az InfoRádió Aréna című műsorában. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter sikeresnek tartja az Európai Parlament tegnapi vitáját, amelynek Magyarország volt a témája. Elmondta azt is, hogy Répássy Róbert államtitkár vezeti azt a delegációt, amely a bírák nyugdíjazásáról és az adatvédelmi biztos függetlenségéről tárgyal Francoise Le Bail-jal, az Európai Bizottság igazságügyi főigazgatójával.

Kapcsolódó cikkünk2012.01.19Fellegi ma tart beszámolót a kormánynakNavracsics Tibor két tényezőnek tudta be, hogy az Európai Bizottság a szokásos kettő helyett egy hónapot adott Magyarországnak a kötelezettségszegési eljárás első menetére. A miniszterelnök-helyettes az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: egyrészt ezekről a témákról már régebb óta folyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés