Előfizetői tartalom

Monetáris atombomba idehaza és a világban - Mi lesz ebből?

Portfolio
A Fed eszközvásárlási programjának sorsáról szólhat 2014 is a pénz- és tőkepiacokon. Emellett az eurózóna adósságválságára és a kínai eseményekre is folyamatosan figyelnie kell a magyar monetáris politikának. A jegybank alacsony kamatszintre építő politikája egyfajta monetáris atombomba, amilyet a nagy jegybankok is alkalmaznak - hangzott el a Portfolio.hu Budapest Economic Forum rendezvényének egyik délutáni panelbeszélgetésében.

A Portfolio.hu konferenciájáról alábbi cikkeinkben olvashatnak még tudósítást:Kapcsolódó cikkünk2013.10.17Palotai: továbbra is az árstabilitás a jegybank elsődleges célja2013.10.17Nagy átalakulások küszöbén a magyar bankszektor2013.10.17Mi kell ahhoz, hogy egy magyar Apple nőjön ki a földből?2013.10.17Lesz-e magyar felzárkózás? - Csípős megjegyzésekAmerikai események...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés