Előfizetői tartalom

Most aztán igazán aggódhatnak a befektetők

Portfolio
Makroadatokban nem bővelkedünk a héten, de így is lesz mire figyelni, elsősorban a forint árfolyama okozhat aggodalmakat, hiszen a jelek szerint kifulladt a néhány napig tartó intenzív erősödés, így megint felfelé fordulhat az euró-forint jegyzés. Erre rásegíthet akár a kedd reggel érkező inflációs adat is, melyben már megjelenhet a júniusi forintgyengülés hatása.

Hétfőn csak egy német külkereskedelmi adatra lesz érdemes figyelni, ettől eltekintve unalmasan indul a hét, itthon például semmilyen érdemi adat nem jelenik meg.Kedd reggel aztán jön a hét legfontosabb magyar adata, a júliusi inflációs statisztika, ami elsősorban azért lesz érdekes, mert ebben már szerepel a forintgyengülés hatása is. A szakértők szerint éppen emiatt jó esély...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés