Előfizetői tartalom

Belenyúl a kormány a felnőttképzésbe

Portfolio
A felnőttképzés keresletvezérelt módon történő, innovatív átalakítását javasolta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Nemzeti Versenyképességi Tanács csütörtöki ülésén, hogy a képzések jobban kövessék a vállalatok és a magyar munkavállalók képzési igényeit - jelezte az MTI-nek Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. Tegnap a szakképzés kormányzati átalakításáról érkezett hír:

Kapcsolódó cikkünk2019.04.17Átalakul a hazai szakképzésA vállalatok valós igényeire koncentrálnak a felnőttképzésbenA Pénzügyminisztérium is kiadott egy közleményt a Nemzeti Versenyképességi Tanács fejleményeiről és ebben tért ki arra, hogy a társtárca, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára, György László valóban javaslatot tett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés