Előfizetői tartalom

Csák János a Corvinus átalakításának részleteiről beszélt

Portfolio
Márciusra ki kell alakulnia a Budapesti Corvinus Egyetem új struktúrájának, hogy legyen idő a finomhangolásra - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az átalakításon dolgozó testület vezetője. Csák János azt is elmondta, hogy az alapítványi intézménnyé válással akár nevesebb professzorok is elérhetővé válnak, akik jelenlétükkel is javítják az iskola nemzetközi megítélését.

Elsőként a Portfolio szólaltatta meg Csák Jánost a témában:Kapcsolódó cikkünk2018.11.29Felpörögtek az események a Corvinuson: exkluzív részletek az átalakításrólA Budapesti Corvinus Egyetemnek júliusra kell alapítványi működésűvé válnia. Ehhez megalakult a Corvinus Megújulásáért Felelős Projektszervezet és a munkáját segítő nyolc fős tanácsadó testület, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés