Előfizetői tartalom

Érted is harcolnak a cégek

Portfolio
A 2015-ös év a munkaerőért folytatott küzdelem éve a magyar cégek számára: nem csak a tehetségek megtalálása, de azok megtartása is egyre több vállalatnak okoz gondot - derül ki az Aon Hewitt Legjobb Munkahelyek 2015 felméréséből. A munkaerőhiány egyre nagyobb frusztrációt okoz a munkahelyeken is, ahol kevesebb, mint minden második dolgozó érzi úgy, hogy rendelkezésére áll a munkavégzéséhez szükséges erőforrás, így az már nem is meglepő, hogy a dolgozók ötödének kimondottan nehézséget okoz a munkával járó stressz kezelése.

Az Aon Hewitt tizenötödik alkalommal vizsgálta meg, hogy melyek a legjobb munkahelyek hazánkban, és azok mitől legjobbak. A legfrissebb felmérésből nemcsak az derül ki, hogy kik állnak a lista élén, hanem az is, hogy a hazai vállalatok számára mi jelenti a legnagyobb kihívást.A 2015-ös évet a munkaerőért folytatott küzdelem jellemzi, ezt igazolják az adatok is. Egyre több vállalatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés